From: Simon Nicole [mailto:iloveelvis78@gmail.com]
Sent: Tuesday, June 11, 2013 10:02 AM
To: editor@californiaimagyarsag.com
Subject: Fényes Attila úr részére

 

Kedves Attila!
Kérem ne haragudjon,hogy ismeretlenül zavarom, de jelenleg úgy érzem,hogy talán ön tudna tanácsot adni.
A levelem elején leszögezném talán furcsának fogja tartani de úgy gondolom Ön kézzel foghatóan megélte,hogy csodák igenis vannak. Próbálom minnél rövidebbre fogni megkeresésem okát mégis részletekbe menően, hogy átlássa.
Én egy 35 éves asszony vagyok. Világéletemben megmagyarázhatatlanul vonzott a zenészek világa. Sokáig dolgoztam szervezőként miközben orvosi műhibából adódott betegségemmel igyekeztem megbirkózni s közben férjemmel nevelgettük négy gyermekünket.
Majd összedőlt a világ, szüleim meghaltak,a lakásunk leégett. Én egész életemben írással győztem le a nehézségeimem, ahogy mondani szoktam azzal lélegzik a lelkem.
Teljesen furcsa lelkiállapotban írtam meg egy könyvet, melynek egyik főszereplője Elvis Presley.
A kitalált szereplő és történet mellett Elvis valós élethelyzetei, karrierje jelenik meg.
A könyv egyébként második zenei könyvem. Kedvenc íróm Stephen King hatására megmutattam pár embernek.
Az egyik ilyen volt a Magyar Elvis klub alelnöke, akik nagyon szigorúan kezelik a Királlyal kapcsolatos megjelenéseket, de annyira tetszett neki, hogy a borítóra ő írta az ajánlást. Ugyanez történt Dollyval- Hungária énekesnője- a másik ajánlót ő írta.
Mindkettejük véleménye az volt, hogy az írásnak el kell jutnia az Usa-ba.
Nekem itthon van egy könyvkiadó, aki kiadja, de az Usa-ba nem érnek el.
A könyvben megírtam, nem pénzkeresés vezérelt egyetlen cél az a nagyon erős belső sugallat,hogy akár egy napra eljussak Gracelandbe. Nem tudom az okát de az Elvis klub elnökére a könyv ugyanilyen hatással volt.
Én hónapok óta keresem erre a lehetőséget. Nagy cégeknek írtam, magyar ombudsmannak, még Orbán Viktornak is. Kerestem erre vonatkozó pályázatot, konkrétan nem is tudom mit hagytam ki. Miniszterelnöknek azt is megírtam, hogy elegendő lenne olyan pályázat ami lehetőséget ad Usa megjelenésre, vagy akár csak az utazásra. De Magyarország képtelen. Senki nem ismer amerikai kiadót ,mintha Európán kívül nem is lenne élet.
Ezért kerestem meg Önt s leszögezem nem pénzt kérek csupán tanácsot esetleg nincs e kapcsolata vagy ötlete Amerikai könyvkiadóra vagy ott létezik e olyan pályázat vagy bármi amellyel akár egy napra ott alvás nélkül eljuthatnék Memphisbe, és hogy a könyvem eljut a Király hazájába amelyet én is nagyon közel érzek magamhoz de sajnos egyenlőre elérhetetlen távolságra van.
Köszönöm válaszát előre is, ha gondolja a könyvről is írok vagy akár a kéziratot is Önnek szívesen elküldöm.
Üdvözlettel Simon Orsolya
Telefon 0036702831394